Over Aerobatic.NL

Aerobatic.NL werd geboren door initiatieven van Erik Koldenhof en wijlen Hans van der Linden. Hans was de geestelijk vader van het luchtfotografiebedrijf (1980) annex vliegschool Aerolin en startte deze in 2014. Erik is de geestelijk vader van Vliegschool Angel Air (1997, website) en was hiermee de eerste rijkserkende MLA vliegschool van Zuid-West Nederland en nu actief op vliegveld Midden-Zeeland.

De beide zeer gepassioneerde "luchtvaartgekken" besloten in 2014 gecertificeerd instructeur te willen worden in het kunstvliegen. Voor beide een onverwoestbare drang om deze "edele" kunst van het kunstvliegen zich eigen te maken wat is afgesloten door middel van een EASA erkende aerobatic rating.
Deze training hebben ze tezamen met een instructeur van vliegschool Angel Air in Melbourne, FL (KMLB) bij FIT Aviation gevolgd op een Citabria.

Ondanks het feit dat zij gezamenlijk over een zeer veelzijdige eigen gemotoriseerde vloot beschikken, hadden ze geen toestel in hun vloot die "aerobatic capable" was. Daarom besloten zij hun vloot verder uit te breiden met een American Champion Citabria die uitermate geschikt is voor het kunstvliegen.

Lees verder op deze site voor meer informatie over hun nieuwe aanwinst en trainingen.Kortom: maak vlug een afspraak en ga ook eens lekker over de kop met ons!

Neem contact op  

N67NC
N67NC Citabria
Onze laatste aanwinst!!

Volledig over de kop! Wie durft de G-krachten te trotseren met de N67NC (American Champion Citabria) Aerobatic Aircraft? U toch wel?


Training
Aerobatic

Wij bieden ook een zogenaamde "unusual attitude" training aan. Daarbij leert u het vliegtuig te herstellen vanuit een ongewone stand...

Lees verder »

Manoeuvres
aileron roll

Bekijk hier alle manoeuvres die Aerobatic uitvoert tijdens haar trainingen en cursussen.

Manoeuvres »

Interesse?
Contact

Voor meer informatie over onze kunstvlieg arrangementen of heeft u interesse om uw brevet te halen neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op