Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Uw medewerkers, uw ambities, uw omzet, geeft keer op keer weer reden tot een ijkpunt, een punt om even stil te staan dat u graag wilt delen met anderen.

Dit kan met uw personeelsleden maar natuurlijk ook met uw klanten. Wij organiseren een leuke en betaalbare activiteit waarbij het ZELF VLIEGEN ons uitgangspunt is.

Wie durft de G-kracht te trotseren, u?

Dit betekent heel uniek een dag of een middag zelf piloot te kunnen zijn na de noodzakelijke theoretische en praktische instructie door een van onze ervaren instructeurs.

Wij bieden daarmee een onvergetelijke en unieke levenservaring voor de meeste deelnemers. Bovendien wordt op deze manier de binding van deelnemers met/van uw bedrijf en/of klanten aanzienlijk versterkt, en dat allemaal in een luchtige informele sfeer!

Wij verzorgen het gehele evenement vanaf parkeren tot en met het einde van uw event. Meestal wordt dit afgesloten met een gezellige BBQ.

Kijk eens op de foto's hiernaast voor een indruk daarvan!

Op vliegveld Midden-Zeeland zijn wij het enige bedrijf die dit op deze manier organiseert, door onze ruime ervaring kunnen wij uw (bedrijfs)evenement een maximale impact geven.

U zult zien dat uw genodigden hier nog lang over zullen door- en napraten. Groepen tot 40 mensen draaien wij onze hand niet voor om.

Boek uw feest hier 


De barbecue
Barbecue
Barbecue
Barbecue
Training
Aerobatic

Wij bieden ook een zogenaamde "unusual attitude" training aan. Daarbij leert u het vliegtuig te herstellen vanuit een ongewone stand...

Lees verder »

Manoeuvres
aileron roll

Bekijk hier alle manoeuvres die Aerobatic uitvoert tijdens haar trainingen en cursussen.

Manoeuvres »

Interesse?
Contact

Voor meer informatie over onze kunstvlieg arrangementen of heeft u interesse om uw brevet te halen neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op